Skiing Skills | Cursuri de schi pentru copii la Șuior
Cursurile de schi SKILLS se adreseaza copiilor de toate vârstele indiferent de nivelul de pregătire. Copiii sunt îndrumați de monitori profesioniști cu experiență, au parte de un program flexibil, transportul la pârtie fiind inclus.
schi, curs, copii
179
page-template-default,page,page-id-179,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,capri-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Cursuri de schi pentru copii

Alege unul dintre cele 2 pachete de mai jos

Curs 10 ședințe

pe durata a 4 săptămâni

2 ore schi/ședință
Transport dus-întors inclus în preț.

680 lei


Curs 30 ședințe

pe întreg sezonul

2 ore schi/ședință
Transport dus-întors inclus în preț.

1600 lei


Detalii cursuri!

 

Pentru a avea acces la informațiile relevante privind modalitatea de desfășurarea a cursurilor de schi, te rugăm să descarci PDF-ul din căsuța alăturată.

 

Cursul de schi pe scurt:

 

Monitorii de schi din cadrul Skills au absolvit o pregătire profesională autorizată. Participând la ședințele care alcătuiesc cursul de schi, copilul va învăța să schieze și își va dezvolta abilitățile dobândite anterior într-un cadru optim, înconjurat de copii cu nivel și  preocupări similare. Cursurile au loc pe pârtiile de la Șuior, Maramureș.

 

Cursul se adresează copiilor care au împlinit cel puțin vârsta de 4 ani și care au capacitatea de a se  integra într-un grup. Lucrăm cu cel mult 5 începători/monitor, grupa alocată fiecărui monitor putând fi puțin mai numeroasă în cazul copiilor  avansați care coboară o pârtie albastră/roșie în condiții de siguranță.

 

Programul nostru este zilnic de luni până vineri după-masa pe perioada școlii și dimineața/după-masa pe perioada vacanțelor, astfel poți opta pentru zilele cele mai potrivite programului tău. Cursurile noastre îți oferă posibilitatea să epuizezi oricând ședințele în intervalul aferent fiecăruia (4 săptămâni/sezon), fără a le pierde dacă participarea la o anumită ședință nu este posibilă.

 

Citește mai multe accesând pdf-ul alăturat!

Regulament și informații

Descarcă PDF

Copiii în acțiune

Ia legătura cu noi!

 

Pentru orice fel de informații pe care nu le găsești pe site sau dacă ai întrebări în legătură cu cursul de schi, te rog nu ezita să ne contactezi!

CONTACTEAZĂ-NE