Skiing Skills | Despre noi
213
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-213,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_leftright,page_not_loaded,,capri-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Despre noi

Bună,

 

Mă numesc Robert și dacă vei dori, voi fi monitorul tău de schi pentru cel puțin o lecție. Despre mine aș putea să-ți spun multe, însă cred că te interesează doar următoarele: primul contact cu schiul alpin l-am avut undeva în jurul vârstei de 3 ani. De atunci și până acum au trecut 24 de ani în care fiecare iarnă m-a surprins pe pârtii, câteodată și în afara lor, făcând ceea ce îmi place. La vârsta de 11 ani am intrat într-un club de schi unde, în cei 7 ani petrecuți acolo am participat la mai multe competiții și am deprins în opinia mea aptitudinile necesare pentru a deveni un schior mai bun.

 

În prezent îmi petrec sezoanele de iarnă pe pârtie dând mai departe cât mai mult din ceea ce am învățat și învăț încă la rândul meu. Cu toate că am absolvit pozitiv cursul pentru a deveni monitor de schi în cadrul AMPSR, am înțeles repede că pentru a fi un monitor de schi bun în România e nevoie de mult mai mult. Activitatea de monitor de schi o desfășor în România și la Flachau în Austria, în cadrul școlii de schi Sport am Jet.

 

Cu pasiune, interes și un caracter autodidact, am reușit să pătrund mai adânc în tainele complexe și dinamice ale profesiei de monitor. Schiul alpin e un sport care se află într-o continuă evoluție și schimbare. În ultimii 25 de ani, datorită apraiției schiurilor parabolice, schiul alpin a cunoscut o revoluție atât în modul de practicare, cât și în modul de predare. Personal, încerc să fiu la zi cu modificările majore prin care a trecut și trece în continuare schiul, atât ca sport, cât și ca fenomen.

Salutare,

 

Mă numesc Iulia, am 31 de ani și pot să afirm că schiul a devenit o pasiune pentru mine de abia în ultimii 5 ani. Anterior schiam ocazional în weekend însă după ce l-am întâlnit pe Robi, am avut din ce în ce mai des plăcerea de a mă afla pe pârtie și de a învăța lucruri noi alături de el. Am obținut atestatul de instructor de schi, activând ulterior în cadrul unei școli de schi din Flachau Austria, mai întâi pentru o perioadă scurtă și ulterior pentru jumătate de sezon. Acolo am învățat ce înseamnă să lucrezi într-un cadru organizat la o școală de schi cu tradiție, precum și solicitările pe care le presupune munca cu grupuri numeroase de copii proveniți din diferite părți ale globului. Restul iernii îl petrec la Șuior îndrumând grupele de copii și încercând totodată să-mi îmbunătățesc tehnica și cunoștințele aferente ori de câte ori am ocazia. Dacă vei dori, voi fi monitorul tău de schi și împreună vom deveni mai buni!

În acțiune

Ești pregătit?

Hai la schi, lasă restul în grija noastră!

CONTACTEAZĂ-NE